Fortællefestivaler


I Danmark

Gode historier står i kø på landets fortællefestivaler. Nyd mangfoldigheden, fordyb dig i ordenes univers og lad dig forføre! Der er fortællefestivaler for enhver smag. Fra den lille, intime, til de store internationale med mange scener og et mylder af publikumI løbet af året kan du opleve masser af fortælling forskellige steder i landet. Følg med i vores kalender og læs mere om nogle af året 2015´s  fortælledage og -festivaler her

Historiehøst

Afholdes i Karensminde Kulturhus, København S og er en éndags festival i september. Festivalen byder på en bred palet af alle mulige slags fortællere og fortællinger.

Læs mere her: Historiehøst - Karens Minde, København

HCA Festivals, Odense

I uge 34 sætter Odense fokus på HC Andersen og samtidigt er der Spokoen Words festival. I denne uge kan der opleves fortælling mange steder i byen - og ikke kun HC Andersen fortælling.

Læs mere her: HCA festivals - Odense

Internationale fortælledage

Afholdes i forbindelse med H.C. Andersen-festivalen i Odense i august. Festivalen strækker sig over flere dage og inviterer fortællere fra hele verden.

Læs mere her: Internationale Fortælledage, Odense

Fortælledage i Sagnlandet

I Sagnlandet Lejre kan du høre historier fra vikingetiden, maj måned.

Læs mere her: Sagnlandet

Fortællefestival Vestjylland

Afholdes på herregården Nørre Vosborg ved Holstebro og foregår over en weekend i september. Der fortælles fra flere forskellige scener på herregårdens område. Stor fortællefestival i historisk ramme.

Læs mere her: Fortællefestival Vestjylland, Nr. Vosborg

På kanten af havet - Fortællefestivalen

Afholdes på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og foregår over en weekend i september. Der fortælles fra flere forskellige scener på museet. Smukke historier i en smuk ramme.

Læs mere her: "På kanten af havet" - Roskilde Vikingeskibsmuseum

StoryIn

Afholdes på Vrå højskole over to dage i juli måned. En anderledes fortællefestival, hvor der fortælles nonstop i 48 timers fra flere forskellige scener.

Læs mere her: StoryIn - Vrå Højskole

Words

Afholdes i Helsingør og foregår over tre dage i pinsen. Der fortælles fra scener forskellige steder i byen. Et festfyrværkeri af fortælling fra dankse og internationale fortællere.

Læs mere her: Words fortællefestival