Fortællende medlemmer

Oversigt over foreningens fortællende medlemmer

Anna Grethe Bech
www.fortaelleriet.dk

fortæller folkeeventyr, gyserhistorier, molbohistorier, kvindehistorier og litterære fortællinger af Blicher, Blixen og Jytte Borberg. Hendes vestjyske baggrund har givet hende en særlig interesse for Evald Tang Kristensens liv og værk. Eventyr fortalt på vestjysk dialekt indgår i repertoiret. Vært for en månedlig fortællecafé i Århus
www.fortaellecafe.wordpress.com.

Anna-Marie Helfer
www.annamariehelfer.dk

har i 30 år fortalt for voksne og børn: eventyr, sagn og myter, bibelhistorier, remser og skrøner, Astrid Lindgren, H. C. Andersen og Selma Lagerlöf – krydret med gøgl, sang og anden larm og oftest illustreret med lidt scenografi, rekvisitter og alskens lødigt skrammel. Skriver også: mest for børn og lidt for voksne.
mail(snabel-a)annamariehelfer.dk

Annemarie Krarup
www.annemariekrarup.dk

fortæller med sang og musik unikke nordiske fortællinger og historier fra verden. Kunstnerisk leder affortællefestivalen i Roskilde. Fortæller på internationale festivaler. SKATTEGRAVEREN – om eventyrsamler Evald T.Roskilde FortælleSalonerFacebookside. Projektleder Hugin & Munin.

er professionel historiefortæller, eventyrdanser, projektmager og leder af Måle Fortælleteater. Antropolog med speciale i multikulturalisme i Danmark, godkendt af Statens Kunstråd som huskunstner, teaterrefusion på Ærteprinsessen. Seneste skoleprojekt: Askepot. Finalist til Den fynske Kulturpris for Fynske sagn fortalt ind i nutiden. Fortæller både for børn, unge og voksne, ofte med musik, dans og kostume

får på 15. år klassikere af Blixen og Pontoppidan til at genopstå, når de trækkes gennem eget hjerte og hjerne og på ny sendes ud i verden. Tænksomme og mere alvorlige fortællinger + solid forberedelse, intensitet + stor kærlighed til sprog & menneskeliv. Publikum: børn & voksne. Udd: Cand.mag: litteratur. Diplom: kulturformidling. Arb: kompetenceudvikler bibliotekspersonale ift. fortælling og performativitet. Tlf. 61661398, kontakt(snabela)anetteskov.dk

Annette Bering Liisberg
www.beringliisberg.dk

fortæller i farverige billeder om ”hele det cirkus” vores liv kan være. Det er eftertænksomme, skæve, komiske og rørende fortællinger, som ofte tager uventede drejninger undervejs. Hun fortæller erindringsglimt og portrætter af nutidens mennesker. Illustrator og cand.phil. Hun har fortalt sine historier siden århundredeskiftet – læs mere påwww.beringliisberg.dk.

Beate Richter

er historiefortæller og skuespiller. Hun fortæller folkeeventyr fra hele verden, der handler om kærlighed, sorg, længsel, magi og død. Hun er en levende fortæller, der forstår at lokke tilhørerne ind i eventyrenes univers. Siden 2009 medlem af Nordkystfortællerne.
brbeaterichter(snabela)gmail.com

Bente Christensen

Bente Christensen spænder vidt som fortæller: fra genfortolkningen af bibelteksterne om søstrene Marta og Maria i ”Min søster M”, over skoledrengenes oplevelser i Haderslev anno 1915 i ”Drengene fra Hertug Hans”, til ”Eventyret om Tingen”, hvor Virke sparker liv i Heltinden, der bruger ALT for meget tid på at se tv-serier! Fortæller alene eller som en del af duoen ”Helene & Bente – Sange fra Skattekisten”. 
www.heleneogbente.dk

Bente Klerke
www.caerllion.dk

fortæller myter, eventyr og andre historier for voksne og børn, bl.a. af Selma Lagerløf, med fokus på fortællingens forvandlende og helende kraft. Holder foredrag og fortællekurser. Arbejder med haver, børn, musik og fortælling i Det Økologiske Kulturlaboratorium. Medskaber af kulturhuset Caer Llion i Gl. Tølløse.
bente.klerke(snabela)mail.dk

Carsten Islington
www.islington.dk

Foredragsholder, tegner, klummeskribent, Story-Entertainer; en ny genre, som udspringer af historiefortælling og komik. Ingen vittigheder, men underfundige historier med start og slutning. Humor syet med undertråd, det holder. Man glemmer en vittighed, men husker en god historie.  Historier fra det virkelige liv med tvivlsomme kvinder, Bourbon og et liv på kanten.
carsten(snabel-a)islington.dk

Chanet Deleuran
chanet.d@gmail.com

LYT BLOT! Til sande historier, løgnehistorier, vanvittige historier, sjove historier – men altid ægte historier. Historier fra gamle dage, historier fra barndom og ungdom og historier fra sidste uge. Historier med mad og sanser – vin, rejser og måske en hel masse fra Min Mormors Pensionat. Måske er det lyv – måske er det hele sandt. Tør du tage chancen og lytte med?

Christian Kronman
www.gadedigteren.dk

Humorist med lyrisk slagside, fascineret af tilværelsens magi, betaget af skønheden. Fortæller fra eget liv og om H. C. Andersen, Kingo, Halfdan Rasmussen m.fl. Har optrådt hos BestTellers, i Lystløgnershow, på Ofelia Beach, i Kulturcentret Assistens, foreninger, kirker, virksomheder, skoler, højskoler. Står sammen med Gravers Graversen bag ”Vanløsevid” på Fiskafeen i Vanløse.
kronman@gadedigteren.dk

Connie Anette Nordholt
connienordholt(snabela)hotmail.dk

Storyteller, digter, foredragsholder. Fortæller livshistorier, folkeeventyr og litterære klassikere til forskellige lejligheder: fx forening, på en scene eller private arrangementer. Levende performance, hvor fortælling og drama integreres. Er aktiv i Fortællepatruljen i Aarhus og bestyrelses-medlem i FIDA. Er initiativtager og vært på Lytteriet, Teater Katapult

Connie Olsen
www.connieolsen.dk

fortæller med indlevelse og billedligt både til store og små, unge og ældre og har et vidtspændende repertoire på ca. 300 historier og eventyr; fra folkeeventyr over græske og nordiske myter til moderne eventyr fra nær og fjern – kendte såvel som ukendte historier.
connie.olsen(snabel-a)privat.dk

Dorte Futtrup
www.dortefuttrup.dk

. “Hun kan fortælle, så tid og sted forsvinder!” Professionel fortæller siden 1990 med et bredt repertoire for alle aldersgrupper. Desuden forfatter, foredragsholder og underviser i fortælling og narrative processer med fortælleropgaver overalt i Danmark, Norden, New York, Berlin, Beijing og Buenos Aires.

Ellen Dahl Bang
bangellendahl62(snabel-a)gmail.com

fortæller historier om alfer, trolde og andet godtfolk. Historier, der går bag det synlige, med store følelser, magiske indfald og masser af humor. Folkeeventyr, nordisk og keltisk mytologi. Selma Lagerlöf, Karen Blixen m. fl. for voksne og børn. Bestyrelsesmedlem i Fortællere i Danmark.

Elin er professionel fortæller, skuespiller og kreativ konsulent. Elin laver en tydelig dramaturgi, sanselige billeder og skaber levende karakterer. Hun fortæller med ydmyghed og humor. Elin fortæller bl.a om historiske begivenheder, magiske kærlighedshistorier og grumme krigsoplevelser blandet med myter og legender, og ofte om spøgelser. Elin skaber også historier ud fra et givet tema eller emne. www.elinfredrikson.com

Else Marie Kristensen
elsemarieeventyr.dk

Den gode fortælling fører os ind i fantasiens verden, Else Marie fascinerer og tryllebinder gennem fortællingen. Hun har arbejdet med børn og fortælling gennem de sidste tyve år i sit job som pædagog. Hun fortæller både for voksne og børn, hun har et stort repertoire med folkeeventyr, H.C. Andersen, gys og gru samt meget andet. 
elsemarieeventyr.dk, Tlf. +452013549, elsemarieeventyr(snabela)msn.com

30 år som skuespiller i Teater 83 – prøver nu kræfter med fortællinger for voksne. En teknisk velfunderet fortæller og bruger Den gode historie som varemærke. Skriver selv, men stjæler samtidig med arme og ben fra litteratur, mytologi, eventyr og bibelen. Den gode historie berører sit publikum; fastholder, underholder og overrasker – og har sit eget liv.
emp.historie(snabela) gmail.com

Esther Rützou
www.estherrutzou.dk

griber tilhørerne med sine underspillede, humoristiske historier om den enfoldige, den usikre og den overmåde selvfede, som hver især forsøger at tackle tilværelsen så godt, de kan. I Esthers historie møder vi mennesker, der bevæger sig derud, hvor isen bliver tynd. Hvor det uskyldige bliver farligt og det tragiske bliver morsomt.
Esther optræder for børn og voksne i både Danmark og Sverige.

Eva Elleskov
eva.elleskov(snabela)gmail.com

Fortællekone og folkeskolelærer med et bredt repertoire af folkeeventyr, myter, bibelhistorier og andet fortællestof. Eva bruger fortælling i skolen. I almindelig undervisning og til fordybelse. Desuden tilbydes fortællekursus.
Eva er medstifter af og en af primusmotorerne bag Fanø FortælleFestival.

Flemming Kloster Poulsen
www.flemmingklosterpoulsen.dk

fortæller og præst . Fortæller historier fra litteratur, bibel og hverdagsliv, som belyser menneskers vilkår og eksistens.  Har siden 2003 drevet FortælleCafe med genfortællinger af nordisk litteratur samt fortalt bibelhistorie på en ølkasse i institutioner, værtshuse og fjernsyn. Forfatter til “Det uperfekte liv” og “Kunsten at fortælle”

Helle Arnfred
www.ryfortaellekreds.dk

fortæller egne Barndomsfortællinger: ”Et energifelt at dykke ned i som fortæller, et glimt fra den usete, røde tråd”. Lokal historie: ”Stella Dolores”, Gunløg Ormstunges- og Gisle Súrssøns saga, myter og eventyr. Litt. V.: H.C. Andersen, Blicher, Tunström, Fredriksson, Allende, Fo, Bødker, Selma Lagerlöf, m.fl.. Leder af Ry Fortællekreds.

Helle Kappel

Jeg fortæller græske myter, fra sagaer, litterære fortællinger, af bl a Martin Andersen Nexø, Torgny Lindgren, Jon Kalman Stefansson, og fortællinger/ eventyr af russisk og sovjetisk oprindelse, fx af Pushkin, da jeg er gammel slavist, og en del andet. Jeg har fortalt bl.a. på Løves cafe, Dokk 1, Folkedansens hus i Aarhus, Kirsten Kjærs museum, Voel Fortællehus, Silkeborg Bad, i sognegårde og til litterær salon og dagligstuefortællinger. Jeg er medlem af Ry Fortællekreds og foreningen Fortællere i Østjylland.

Ibrahima Sory Diallo
idiallo.ibrahimasory8@gmail.com

Jeg fortæller eventyr og historier i den afrikanske tradition, jeg er opvokset med. Jeg tilbyder eventyr for alle aldre med hekse, prinser og prinsesser, “onde” stedmødre/fædre, grådige hyæner, kloge kamæleoner og dilemma historier. Traditionelt trommespil og dans med inddragelse af publikum.

Iben Palm
mosteriben(snabela)hotmail.com

fortæller alle vegne for alle aldre. Myter, sagn fra hele verden, egne historier. Når moster Iben fortæller åbner hun en skattekiste så historiernes magiske univers fylder rummet med sjove væsner, tungnemme trolde, vilde hvinede hekse og det man ikke tør drømmer om. Så grumt & grusomt, sejt og spændende så man både ler og græder. Siges der. Formand for byens fortællere, medstifter af Roskilde fortællerlaug.

Inge Myllerup
www.ingemyllerup.dk

har skabt sine fortælle forestillinger over tabu emnerne sorg, psykisk sårbarhed, depression og stress. Hun formår til fulde at skabe refleksion og engagement. Med humor, myte, lyd og kropsprog formidler hun med indsigt og nærvær. Inge er uddannet historiefortæller hos Brita Haugen Vestjyllands Højskole og hos Katrine Faber teater Vox Viva.
ingeskrive(snabela)mail.dk

Ingegerd Auken

Ingegerd Auken har i gennem mange år dagligt fortalt som steinerlærer og senere som leder på Frederiksberg Friskole. Hun fortæller ”Min fynske barndom” af Carl Nielsen. Hun har mange fortællinger fra Selma Lagerlöfs forfatterskab bl.a. Mårbacka, Kejseren af Portugalien og legender. Hun fortæller Odysseus og eventyr, ikke mindst Elsa Beskows
tlf. 23256866.

Ingrid Hvass
www.ingridhvass.dk

Holstebro, cand.mag. i Dansk og Teatervidenskab. Kombinerer fortælling, sang og rytme; med rødder i traditionen skabes en tidløs fortælling i et moderne sprog. Eventyr, sagn, noveller og romaner udgør repertoiret sammen med egne og nye fortællinger. Ingrid har været fortæller siden 1992. Kunstnerisk leder af Fortælle Festivalen Vestjyske Fortællespor 2005-12.www.ingridhvass.dk, Facebook/Fortælle Galleriet.

Inger Lyftingsmo

Foredragsholder. Fortæller anekdoter og andre historier om Skagen og Skagensmalerne, om deres hustruer og forholdene malerne imellem. Fortæller om Fiskerne og Redningsmændene i Skagen. Fortæller endvidere om fire kvinder, som enten selv var kunstmalere eller gift med en kunstmaler. Tlf: 22433113

Jens Kristian Lings

Jens Kristian Lings er forfatter, foredragsholder og forhv. lektor ved DLH i dansk litteratur og drama.
”Mine damer og herrer” er et underholdende litterært potpourri af morsomme og tragiske tekster fra den nyere og ældre klassiske danske litteratur. Formen er recitation, og teksterne knyttes sammen af Storm P-bemærkninger. Programmet kan fylde en hel aften, men meget let tilpasses til indslag ved fortællefestivaler, fester, generalforsamlinger, konferencer o.l.

Jens Peter Madsen
www.jenspetermadsen.dk

Underholder og inspirerer med sine egne personlige historier og holder foredrag om, hvad mundtlig fortælling kan bidrage med i nutidens skoler, institutioner, familier og vennekredse.Jens Peter har fortalt historier og undervist i mundtlig fortællekunst i mere end 20 år som seminarielærer, fortæller og foredragsholder. Aktuel på www.storybox.dk med internet billedbogen "En dreng med en livlig fantasi"

Johs. Thomsen
johsthomsen.wordpress.com

Sallingbo, bondefødt og kvajet opdraget. Autodidakt cykelrytter. Fortæller gerne opfundne minder (“Uvederhæftige erindringer”) og historier fra Italien, græsk-romerske myter og sagn, folkeeventyr, Evald Tang Kristensen, Johs. V. Jensens Himmerlandshistorier og Steen St. Blicher på sallingbomål. Kontakt via min hjemmeside hvor man også kan se, hvad jeg i øvrigt har beskæftiget mig med.

Kari Brinch
www.storytale.dk

tryllebinder børn og voksne med sine autentiske og gribende fortolkninger af H. C. Andersens eventyr. Men hun fortæller også løgnehistorier og beretninger fra sit eget liv. Personlighed, nærvær og rørende humor er nøgleord, når Kari fortæller. Foredrag og workshops for voksne i fortælling og formidling. Forfatter til Rosa-bøgerne. Formand for FIDA.

Katja Lange
www.fortælleskabet.dk

Hendes fantasivenner ligner oftest din nabo, din bedste ven eller din kæreste; de stilles alle overfor livets dilemmaer. Bliv ikke forbavset, hvis de suppleres af en talende opvaskemaskine, et hjemsøgt fritidshjem eller hendes gamle eventyrer af en morfar. Fra ham har hun adopteret den italienske talemåde ”se non é vero, é ben trovato (hvis det ikke er sandt, er det godt fundet på)”. Det nyder både børn og voksne godt af.
Katjalan(snabel-a)gmail.com

Katrine Faber
www.katrinefaber.dk

en af Nordens mest anerkendte og originale fortællere. Uddannet fysisk skuespiller forener hun ordet med krop, musik, stemme og sang på sin egen musikalske og dramatiske måde. Bevæger sig i et magisk univers mellem myte og nutid, hvor billeder og lyd vækker sanser og verdener krydses, mødes og skabes på ny. Forvent højstemt og energifyldt fortælling hvor tragik og komik danser lystigt!
teaterviva( snabel-a-)gmail.com

Kristian Massey Møller
www.massey.dk

Sognepræst Thomas Aallmann sagde: ”Det er en mesterlig bedrift, at kunne fortælle danske myter, så de eksploderer i dirrende ord.” Mine danske myter tager afsæt i sagnkongen Vermund og hans søn Uffe hin Spages kamp mod sakserne. Hertil sagaen om Egil Skallagrimssons ”Sønnetab”, Poppos jernbyrd, vestjyske historier om Den almægtige fisker og flere til. Fortælling på Youtube
krmm@km.dk

Lars Bjørn Jensen
lars_bjoern(snabela)it.dk

En fortæller med et rigt og varieret forråd af eventyr, sagn, myter, skrøner og erindringer, som vist nok kunne være sande. Har fortalt til byfester, på biblioteker og i skoler, i Kongens Have og i genboens.. Fortæller så både voksne, børn, og unge bliver underholdt og får noget med hjem til eftertanke. Medlem af Roskilde Fortællerlaug og Fortællere i Danmark. Undervisning?

Laura Kamis Wrang
www.laurakamiswrang.dk

Når Laura fortæller deler hun ud af historier med musik og sang for børn og voksne på dansk og engelsk. De mange temaer er opbygget gennem 25 år som professionel skuespiller, sanger, fortæller, underviser, kreative workshops og event arr. Fortæller ved flere internationale festivaler. Medlem af Besttellers, arr. af Story Saloner
laura(snabela)kamiswrang.dk

Lene Brok
www.lenebrok.dk

Erfaren historiefortæller med et bredt repertoire for alle aldersgrupper.
Cand. psych. og forfatter til bøger om den mundtlige fortællings anvendelse i børnehave og skole. Afholder kurser og workshops om mundtlig fortælling, læring og kreativitet.
Erfaren foredragsholder med en musisk tilgang til læring, udvikling, livskvalitet.

Dramaturg og fortæller, stor erfaring i at undervise i fortællekunst. Lene Skovhus kan trykke på knapperne og starter fortællemaskinen, så der kastes fantasi og billeder på dit indre fjernsyn. Fortæller gale og grufulde historier og har udviklet et interaktivt fortællekoncept. Vært for fortællecafé i Århus: www.fortaellecafe.wordpress.com. Bestyrelsesmedlem i Vestjyske Fortællefestival
leneskovhus(snabel-a)fabelfabrikken.dk

Maria Junghans
www.junghans.dk

fortællinger har ofte et magisk-realistisk islæt og strækker sig fra det sensuelle til det uhyggelige. Det er saft og kraft – begær og lidenskab. Med nærvær og intensitet tager hun publikum med på rejse i tid og sted, så billederne står lysende klart for ens indre øje. Fortæller herhjemme og i udlandet. Desuden foredragsholder og kunster. , tlf.:, maria.junghans(snabel-a)gmail.com

Mariane Josefsen
www.historiedamen.dk

er en erfaren fortæller, som kan få voksne til både at grine og tænke over livet – og børn til at lytte med kuglerunde øjne. Hun har helt sin egen fortællestil, som er en kombination af nordjysk sindighed og storbyens frækhed.. Mariane underviser både børn og voksne i fortælling. Medlem af Besttellers og foreningen 1-2-3 Historier Nu! Arbejdet professionelt med fortællingen siden 1999.
historiedamen(snabel-a)mail.dk

Marianne Christensen
www.mariannechristensen.dk

fortællinger handler om livet på godt og ondt og stammer mest fra eventyrenes og myternes verden, men også fra livet på Lolland og Sydsjælland med afstikkere ud i verden. Fortællinger i øjenhøjde – uden dikkedarer. Fortæller sin egen version af historien om Marie Grubbe. Og om, hvordan de helende historier kunne bruges, da livet forandrede sig drastisk, da hendes mand blev syg og døde af kræft.

Marie Louise Kjær
www.marielouisekjaer.dk

er en levede fortæller, som fanger publikum med sin nærværende facon og sprudlende energi. Hun fortæller eftertænksomme historier med et lille gys i – mest af egen produktion. Hun kan dog også kunsten at fortælle for både børn og voksne, så latteren runger. Hendes repertoire spænder over 1001 nat, folkeeventyr, skrøner nyere og som sagt egne historier.
loula(snabel-a)dbmail.dk

Marit Boe
www.tiram.dk

De gode Historier fortælles i en medrivende og fængende stil. Voksne, børn og teenager gribes og deres hoveder fyldes med levende billeder af det som fortælles. Historierne er egne fortællinger og fortællinger fra Afrika, rejse oplevelser, Middelalderen, gode noveller, gyser for børn og potpourrier med forskellige emner. Marit Boe har fortalt alverdens steder Danmark, Frankrig og Senegal i Vestafrika. Fortællingerne fortælles på dansk, engelsk og fransk. www.bornholmskursuscenter.dk.

Mathias Granum
www.mathiasgranum.dk

fortæller interaktive dilemmahistorier, og afholder helaftensarrangementer for konfirmander, som i gyserhistorien ’Pest eller Kolera’. Optræder som musiker i Hatteteaterforestillinger sammen med fortælleren Mariane Siem fra Børnekulissen. Arrangerer kurser med den engelske spontanfortæller Leo Sofer.
 www.boernekulissen.dkwww.leosofer.com
mathiasgranum(snabel-a)yahoo.dk

Mette Møller
mette-moeller.dk

Skriver og fortæller egne historier, som foregår i et eventyrligt og magisk univers. Fortællingerne kombineres med sang, musik og publikumsdialog. Ser et stort potentiale i eventyr, som med deres eviggyldige og almenmenneskelige tematikker, er for alle alderstrin. Arbejder også med livsfortælling, har skrevet sit liv som et eventyr, holder foredrag om sin ungdom, og udbyder workshops om livsfortælling

Niels Juul
www.juuls-historier.dk

Niels Juul fortæller danske folkeeventyr og sagn. Du kan møde prinser, hekse, varulve, nisser og skønne prinsesser. Af og til serverer han også en selvskreven historie. Han har fortalt for børn gennem mere end ti år, og har publikum i sin hule hånd, når han lader ordene flyde. Historierne er spændende, sjove, sære og romantiske. De bliver fortalt med stor indlevelse, humor og en masse kærlighed.
eventyr(snabela)juuls-historier.dk

Per Hammerich
www.hamper.dk

er en underholdende historiefortæller, som med mere end 25 års erfaring fra teatrets verden, fortæller historier med stemme, hjerte og krop, så man må frydes derved. Hans evner at føre publikum på fantasiens vinger, fra mytologi til nutid og fremtid, fra himmel til helvede, fra latter til gys i egne og andres historier, ofte iklædt sange og hvide løgne. Per fortæller over hele landet.
hamper@hamper.dk

Pernille Stockfleth
www.levendefortaellinger.dk

er en fascinerende og vidtspændende fortæller, der både mestrer det urkomiske, og det dybt alvorlige og eftertænksomme. Fortæller egne historier der ridser i lakken, og kildrer i nakken! En erfaren, forrygende og fornyende fortæller, – for både børn og voksne. Efterspurgt fortællervært på Lystløgner Aften, og dreven underviser i historiefortælling. Medlem af: Besttellers, 1-2-3 Historier Nu!, Lytterrytter, og Improgruppen. 

Peter Værum
www.ordbrug.dk

Tidligere præst i Folkekirken og højskolelærer. Fortæller, forkynder, foredragsholder og  forfatter. Folkeeventyr, bibelhistorie og erindringer fra mit eget liv – for eksempel “En Aalborgdreng fortæller” og “Fadervor på 9 måder”. Aktuelt anbefaler jeg: “Hjertets fortællinger” og “Sankt Peter historier” – se www.ordbrug.dk/fortael.htm. Tværvej 4, 8680
peter(snabel-a)
ordbrug.dk

Pia Sigmund
www.piasigmund.dk

fortæller historier i historien: Den historiske fortælling tilbage i historieundervisningen! Pia holder kurser for lærere om fortælling i historietimerne og har udgivet ni bøger i serien ”Børn i Danmarks historie”: Den lille historie i den store historie. Fortæller også historier fra vores indvandrerlande og skriver om dem i serien HISTORIEBAZAREN. Tyrkiske og bosniske historier er udkommet, arabiske er på vej.

Pia Plesner

”Skuespilleren, Pia Plesner, er en fremragende fortællerske.....” (fst)
Speciale i fortælling for mindre børn. Interaktive fortælleforløb i børnehave og indskoling. Workshops for voksne i fortællekunst og ”Helende Fortælling”. Godkendt Huskunstner u. Statens Kunstråd, www.kunst.dk . Laaang og breeed erfaring :)
+45 40685624; piaplesner@mail.dk

Randi Hedelund

En af de fortællere,  der kan fortælle gamle eventyr, sagn, myter og bibelhistorie på en måde, så det bliver levende og nærværende i dag. Fortæller både for børn og voksne i alle aldre. Fortæller også selvoplevede historier, har heltaget en del i story slam og var næsten vinder i 2016 i Odense. Randi er også medlem af Svendborg fortælleværksted.

Rikke Alexandra
www.rikkealexandra.dk

fortæller myter og eventyr og skæve historier om sig selv og sin familie. Optræder med f.x. Gilgamesh og Ragnarok i et miks af fortælling, dans og video. Scenograf Peter Refn om Ragnarok  ”Historien er blodig og brutal. Igennem sit æstetiske raffinement løfter den sig over al splatter. Af fortællersken der gør det fjerne nærværende og med sin ro gør det ubærlige bærligt”.
info(snabela)rikkealexandra.dk

Steiner

Steiner er en fabelagtig fortæller og man drages ind i eventyrets og fantasiens verden. Steiner fortæller med stor indlevelsesevne og fornemmelse for sit publikum.Idémanden bag ”Lystløgner Aften”.Har besøgt mere end 160 skoler med ”Fortæller Angreb”. 1001 arrangementer som historiefortæller i bagagen. 50 workshops i historiefortælling for organisationer, lærere, pædagoger, naturvejledere.
kontakt@steiners.dk

Svend-Erik Engh
www.historier.dk

en af de rigtigt garvede på den danske fortælle-scene. Egne historier, eventyr og sagn, erindringer. Han er den store fortæller med den gennemførte timing. Han har været med fra de glade dage i 90´erne. Han er med-arrangør af Fortællefest i Beboerhuset på Christianshavn. Tournéforestilling: “De dansende” med musiker Hanne Siboni.
engh(snabel-a)historier.dk

Thomas Kirk

En aften efter et show, hvor Thomas havde fortalt historier, gik en ældre mand resolut op til ham og tog fat i begge hans hænder og rystede dem taktfast, mens han kiggede Thomas intens i øjnene. Lige meget hvad du gør unge mand, sagde den ældre mand og fra et dybt sted i hjertet fortsatte han, don't quit your dayjob! Thomas Fortæller historier fra Vestjylland og fantasien. Det passer bedst om aftenen.